De sponsorcommissie is het hele jaar door bezig met het up-to-date houden van ons sponsorbestand. Echter is de zomerperiode voor ons altijd een extra drukke tijd. Vele contracten lopen tot het einde- of het begin van een seizoen.

Ook in de zomerstop hebben we niet stil gezeten en zijn we weer druk bezig geweest met verlengingen en het werven van nieuwe sponsoren. Vele sponsoren hebben alweer verlengd en er zijn nieuwe sponsoren bij gekomen. Daarvan bij deze een update. Enkele gesprekken over mogelijke verlengingen lopen nog, hier zullen wij ons komende periode op focussen. In de volgende nieuwsbrief zullen wij u weer een update geven.

De volgende sponsoren hebben weer verlengd:

Nieuwe sponsoren

Everts Partycatering uit Middelstum

Op zoek naar huisgemaakte producten? Geen zin in de afwas na een geslaagd feest? Geen zin om servies en andere feestspullen zelf te regelen? Dan is Everts partycatering uit Middelstum de juiste plek voor uw feest. Het organiseren, koken, serveren en afwassen doen ze met plezier! Everts partycatering helpt u met ieder feest in Noord-Nederland. Kortom, u kunt heerlijk en zorgeloos genieten van uw feest. Klaas kookt met lokale producten en heeft duurzaamheid en gezondheid hoog in het vaandel. Met zijn bijdrage wil hij de club ook helpen om duurzame keuzes te maken.

Slagerij Havinga uit Bedum

Sinds 1992 is deze slagerij en worstmakerij gevestigd in Bedum. Sinds 2016 is de slagerij in handen van Willard Havinga.

Onder de slogan ‘elke dag vers, elke dag lekker’ levert de slagerij een assortiment van topkwaliteit. Er wordt gewerkt met pure ingrediënten en vrijwel het gehele assortiment wordt in eigen huis bereid. Dit met een team vol vakkundige en enthousiaste medewerkers. Kortom, een goed adres voor uw vlees, barbecue, heerlijke worsten en complete maaltijden voor thuis!

Aan alle (nieuwe) sponsoren: hartelijk dank dat jullie ons ook komend seizoen weer willen steunen!

Mocht u dit nou lezen en nog geen sponsor zijn, vraag gerust naar de mogelijkheden bij onderstaande personen.

Henk Medema
Pieter Schollema
Bé Schollema
Jeroen Boomsma